Imobile Focsani - agentie imobiliara

Agentia imobiliara IMOBILE FOCSANI, a luat fiinta ca o alternativa profesionista in domeniul imobiliar, cu scopul de a promova terenuri, case, apartamente, spatii comerciale, in municipiul Focsani si judetul Vrancea, oferind consultanta in acest domeniu la standardele cele mai ridicate.

Agentia are o experienta de peste 10 ani in domeniul imobiliar, avand o baza de date de peste 1000 de bunuri imobile in Focsani si judetul Vrancea, actualizata in raport cu fluctuatiile de pret cauzate de criza imobiliara din Romania. Experienta, devotamentul, profesionalismul si tenacitatea au construit renumele si au pozitionat-o printre primele agentii imobiliare din Focsani. Acest lucru face dovada de netagaduit a excelentei echipei Imobile Focsani in domeniul imobiliar.

Dorinta noastra este de a avea un numar cat mai mare de clienti multumiti. Astfel, stiind ca impartasim increderea clientilor in serviciile noastre, va asiguram ca dorinta noastra este sa concretizam visele dumneavoastra. Oferim gratuit consultanta imobiliara si juridica. Agentia inscrie gratuit ofertele dvs. in bazele de date, pe internet si in publicatiile de specialitate.

Sunati la oricare din numerele de telefon afisate, trimiteti e-mail sau folositi formularul de la pagina Contact , iar agentia va raspunde prompt solicitarilor dvs.

Str. Unirea Principatelor, nr. 6, Focsani

Telefon: 0766 292191